Sivut

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Hopsu ja allu eliksiä

27.7 Päätimme lähteä kalaan, kun höpsö kyseli, että millon taas mennään onkimaan. Joten kyselin , että lähdetäänkö jahtaamaan Sorvia vai Allikkosalakoita. Allut sai kannatusta ja tässä vaiheessa tepsukin ilmoitti halukkuudesta mukaan lähdöstä.  Pikaisesti vähän onkivehkeitä kasaan.
Mukaan lähti tietysti mun pikkukalavapa eli oikein herkäksi viritetty 0,75g koholla varustettu 3m teleskooppi, 32 koukulla. On ainakin aikaisemmin toiminut aluille oikein hyvin. Eikä pettänyt tälläkään kertaa. Pienin sillä saatu allu oli 39 mm pitkä ja suurin 72mm.
Tulihan sieltä ässille vielä ne kyseisestä lammesta nykyisin pakolliset Hopearuutanat. Vaikuttaa siltä, että ne valtaavat aivan kokonaan sen lammen.
Pinnassa oli meinaan aivan kuhisemalla niitä. saa nähä miten käy allikkosalakan ravinnosta kilpailtaessa. varmaan huonosti, sen verran tehokas lisääntyjä tuo tulokas on.
Höpsön elis nro.10

Tepsun elis nro.10
Laitetaan jokatapauksessa kuvatuksia esiin. ovat kyllä hopsuista, kun ei nuo allut ole kovinkaan kuvauksellisia vähänkään kauempaa kuvattuna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan asiattomuuksien estämiseksi.