Sivut

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Maratonharjoittelua

Viime aikoina on perhe-elämä ja maraton harjoittelu/tiedustelu pitänyt minut kiireisenä. Eikä siis ole ehtinyt päivitellä blogiin kuulumisia. Toisaalta ei sitä välttämättä täällä kannata kertoa paikkoja ja lajeja joita niistä on saatu. Eli eräänlaista maratonhiljaisuutta tässä myös vietetään, mutta sanotaan nyt sen verran, että kaloja on saatu ja toisia jäänyt saamatta. Vielä vajaa viikko maratonille. Siis viikko aikaa harjoitella ja hirvimiesten termein ns. ajella jälkiä.
Sen verran voi vielä paljastaa, että tänään aamupäivällä sain lisäpinnan tiedustelu reissulla, mutta muuten oli ikävämpi tapahtuma...
Nimittäin mustatäplätokko on levinnyt jo kulosaaren itäpuolisille rannoillekkin.  En tosin saanut kuin yhden 9,4 cm yksilön, mutta jos onkeen tarttuu, niin on siellä kavereita uimassa myös. Enkä onkinutkaan mtt:n jälkeen enää kuin 10 min. joten ne kaverit jäi saamatta.

 
Taustalla A-lehtien konttuuriPikkuhiljaa alkaa ensikertalaisilla maratonia varten suunnitelmat hahmottumaan ja vermeet olla kasassa :)Kireitä siimoja lukijoille ja maratonille osallistujille paljon lajeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan asiattomuuksien estämiseksi.