Sivut

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Avovesikauden aloittelua

Tällä viikolla on useamman kerran ollut mahdollisuus käydä tekemässä pieni pikapyrähdys. Nehän on tietysti käytettävä hyväksi :)
Kahvitunnilla tutkailin ojaa, että siinä taitaa pieniä salakoita olla pinnassa. silloin en ehtinyt kokeilla oliko ne salakoita vai mitä ja ruokatunnilla ei sitten mikään ottanutkaan enää koukkuun kiinni eikä mitään eloakaan ollut.
Iltasella sitten kyllä sain morrivavalla ja pikkukoukulla koukutettua huiman 38 mm pitkän salakan ylös.Varsinaiseen onkeen ei vielä tarttunut ketään/mitään.

Eilen sitten oli työasiaa vuosaareen. Töiden jälkeen pikakopaisu Uutelan kanavalla lisäsikin sitten uudeksi fongoksi tälle vuodelle kolmipiikin ja tähän meni aikaa jopa viisi minuuttia. Pitempään en jäänyt, kun oli kiire jo hakemaan vaimoa ja nuorempia lapsia.

Tänään sitten töiden jälkeen taas kiireesti samaan mestaan josta sain tuon pienen salakan.
Pieniä salakoita ei tällä kertaa näkynyt, mutta isompia tuli. tulihan sieltä vuosipinnat 6 ja 7 eli särki ja sorva.
Olisihan niitä saanut nostella sieltä ylös vaikka kuinka, mutta kiire...

Särki
Sorva

Miltei samoissa päivämäärissä mennään, kuin viime vuonnakin. Tarkastin asian kalastuspäiväkirjoista. Ensimmäinen sorva tuli viime vuonna melkein samana päivänä ja paikka oli aivan sama.
Ehkäpä kalat löytyvät maratonilla tutuilta mestoilta. Vaikka vedet vielä kylmiä ovatkin.
Pitää vielä muutama ennen onkimaton paikka käydä testaamassa tässä lähiaikoina, että mitä niillä olisi tarjottavaa. Eli ajelemassa jälkiä :)
Samalla voikin etsiä hopeavalaalle parkkipaikat kisaa varten.
Vielä, kun päästäisiin joukkueena harjoitteluun. No on tässä vielä kolme viikkoa aikaa. kyllä sitä vielä ehtii.

Tämä oli tässä taas tällä erää. Kireitä... ja kahtokaa kakkoselt 19:30 erätulilla haavi auki jakso. kisaavat siinä oman maratoninsa. löytyy se yle areenastakin sit ilta kasin jälkeen...1 kommentti:

  1. Mikäs paremmin sopisi kalamiehen autoksi kuin Hopeavalas !
    -muori-

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan asiattomuuksien estämiseksi.