Sivut

torstai 24. huhtikuuta 2014

Kokeiluja&tutkailuja

Tässä pääsiäisen molemmin puolin ja pääsiäisenäkin tietysti on päässyt avovesikausi kunnolla käyntiin. Siian osalta tilastot näyttävät edelleen nollaa eli munapataa tullut... Lirkkireissuja tehty uusiin paikkoihin ja mestoja löydetty ja toisaalta hylättykin. Helsingin lampia tutkittu myös - piikkimonnin varalta. Palataan maratonin jälkeen sitten siihen. Tai siis siihen löytyykö se meidän lajeista...
Alluhan se
Kuten kuvasta näkyy, niin allikkosalakkakin on ollut jo syönnillään. Pitihän sekin käydä testaamassa. Samoin sekin, että vimpa on noussut suvantoon.

Tästä kaverista en sitten tiedä, että kumpi on. Hieta- vai liejutokko. Poikkesi ainakin väritykseltään selvästi muista hietatokoista, jotka saimme. Kokonsakin puolesta voisi olla liejutokko, mutta tiedä häntä...

tokkopa tuo


Torstaina 24.4 oli suunnitelmissa käydä tutkailemassa taas uusia paikkoja ja sitten Kaapelinrannassa hakemassa vähän särvintä perheelle ja tietenkin testailla uusia innovaatioita kalastuksen saralta. On niitä testattukin ja osa hyväksi havaittu. Osa on joutunut mappi ööhön vaikka ajatuksen tasolla toiminut, mutta käytäntö onkin jo ihan eri juttu...
kaapelinrannassa
Kyllä ainakin tuunattu silakkalitka tuntui toimivan, ainakin sain enemmän kiskottua silakka ylös kuin muut siinä lähistöllä. Tunnissa tuli 5 kiloa. Alimmainen koukku vaan jäi heti alkuunsa pohjaan, eikä sen jälkeen ollut aikaa sitä enää sitoa uusiksi.

ruutana 2014
Tuollainen kaveri suostui aikaisemmin päivällä huolimaan syötin. Ronkeleita olivat. Melkoisen houkuttelun jälkeen vasta suostui syömään koukun.

pikkulikat ihmettelee

Yleensä tulen kalareissuilta sen verran myöhään, että lapset on jo nukkumassa. Eivätkä siis näe, jos tuon kaloja kotiin kuvattavaks, mutta tänään toin ruutanan mukanani. Siinähän riitti pienemmillä ihmettelemistä. Puhumattakaan silakoitten perkaamisesta.


Kalamaraton hiljaisuutta kunnioittaen ja sitä enempää rikkomatta jätetään tällä kertaa tähän.
Kireitä kaikille ja hyviä harjoituksia yms kaikille muille maratonjoukkueille.

3 kommenttia:

 1. Kattelin tuota tokkoa, ja silmien halkaisian suhde silmien etäisyyteen nenän päästä, on hyvin liejutokkomainen. On kyllä ovela väritys. Oliko hengissä kuvaushetkellä? Ruumiinrakennekin ok ja jos pituus n.30mm niin mä lähtisin veikkaamaan liejutokkoa.

  T:Saarikoski Antti
  Heittokala Tarantella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hengissä. Pituushan se tässä eniten mättää. Sitä löytyi 45 mm eli lähelle sun SE:tä

   Poista
 2. LOVE what you are doing! Keep it up and let us know if the Fish Nerds can be of any service to you!
  Clay www.fishnerds.com

  VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan asiattomuuksien estämiseksi.