Sivut

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Talven 2015 kuulumisia

Täällä taas. Jäätilanne nyt kun on mikä on. Eipä ole hirveästi pilkillä oltu. Kyllä siellä joku näkyy pilkillä olevan, mutta tässä kohtaa on melko hankalaa päästä edes jäälle. Sen verran on rannoilla sulaa. Toisaalta on niitä sulia kohtia tuossa muutenkin. Niinpä olen keskittynyt enenpi tuohon vermeitten huoltoon, tuunaamiseen ja tekemiseen.
Vapakötöstyksiä

Yllä muutamia vapayritelmiä. Ihan oma tekemiä. Sen ne on kyllä näkösiäkin :)
Ylin menossa kaverille, kun on liian ison tuntuinen omaan käteen. Alimmainen on enempi lirkkimiseen tarkoitettu pitempi kärkinen vapa. Kassotaan miten pelittävät, jos sitä pääsis jossain vaiheessa pilkille. Kai se on kotipuoleen lähdettävä, että pilkille pääsee. Mökkijärvellä kala ainakin syö kellonaikaan katsomatta.
Sitten on tullut viriteltyä silakkalitka iskuun kevään silakoita varten ja tietysti maratonia silmällä pitäen. Siitä en nyt ainakaan vielä julkaise kuvaa. Nimittäin jo viime maratonilla sain kommentin viereiseltä litkaajalta, että hän on ikänsä litkannut, mutta eipä ole tuo tullut mieleen ja suunnitteli heti kotona virittelevänsä samalla tavalla. Lahjoitinkin hänelle sen litkallisen silakoita. Emmehän tarvinneet kuin sen yhden, jonka matka vei ajastaan mukanamme Honkaluotoon.

Siinä se kai tällä erää. Kattellaan, jos sitä sais ihan fisustuksestakin jotain kirjoteltua...

Kirreitä tuasiisa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan asiattomuuksien estämiseksi.