Sivut

torstai 29. elokuuta 2013

fongausta. Eliksiä muille, ei minulle...

Uusien fongojen ja elisten perässä ei ole oikein ehtinyt mennä, mutta kalaan on pitänyt päästä. Siispä kavereita mukaan tai muksujen kanssa ongelle. Samalla voi mahdollisesti parannella omia tämän vuoden kalaenkkoja ja, jos oikein kova munkki käy, niin jopa minäkin saisin uusia fongoja. Tosin paikat olivat sellaisia, että aivan uskomatonta tuuria olisi pitänyt olla, että uusia pinnoja olisi tullut.
Kaverilta uupui hopearuutana vielä tältä vuodelta, joten matka vei Viikkiin ongelle. Tulihan sieltä niitä, mutta se iso allikkosalakka jäi vielä lampeen. Oltiin siellä weekendin aikaan ja hyvin kuului musiikki sinne. Mielenkiintoinen yksityiskohta oli se, että kotona ei kuulunut oikeastaan mitään vaikka meni parvekkeelle oikein kuuntelemaan. Matkaa ei kotoa ollut kuitenkaan festarialueelle kuin 500 metriä.


Seuraavana viikonloppuna matka veikin mökille Saimaan rannalle. Harmittavasti unohdin uistinlaukun kaappiin kotiin. No vavat ja onkilaukku tulivat onneksi mukaan. Mökiltä onneksi löytyi vanhoja professoreita Kuusamon alkuajoilta, joilla pääsi haukia kiusaamaan. Lauantaina iltapäivästä läksimme onkimaan kalapullatarpeita rannasta. särkimäskiä kehiin ja johan alkoi kuhina käymään. Isoja särkiä nousi. Isoimmat liki 30 senttisiä. Muutamia säyneitä tuli seassa ja Höpsökin sai elämänsä ensimmäisen säyneen

Höpsön säyneSeuraavan viikon tiistaina jäimme Touhon kanssa kahden kotiin, kun isommat likat ovat äidillään ja kuopuskin kylillä riekkumassa :D
Eipä tarvinut, kuin kerran kysyä ongelle lähtemisestä, niin jo likka veti ulkohousuja jalkaan. Onkikamat napattiin lennossa mukaan ja käveltiin rantaan. Kalaa ei heti alkanut kuulumaan, niin  nuorella neidillä jäi onki veteen odottamaan. Itse siinä muutaman kukkoahvenen nostin, kun huomasin, että touhon koho oli jossakin syvyyksissä.
Johan tuli tytölle kiire onkea nostamaan, kun mainitsin kiinni olevasta kalasta...
Touhon ensimmäinen täplis nousi sieltä rannan kuivemmalle puolella ja 2,5v tyttö nosti eliksiensä määrän jo kuuteen.

Täpliskisat ovat reilun parin viikon päästä. Höpsön kanssa ollaan sinne menossa ja ilmeisesti mukaan tulee muutkin AC Nappaskon jäsenet.

Kireitä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan asiattomuuksien estämiseksi.