Sivut

tiistai 13. elokuuta 2013

Kesäkuvatuksia.

Vähiin on jäänyt kirjoittelut tänä kesänä. Eipä sitä toisaalta heinäkuussa montaa kertaa kalassa tullut käytyäkään. Peruskauraa tuli, mutta ei uusia fongoja. Heinä-elokuun vaihteessa alkoikin sitten loman jälkimmäinen pätkä, josta nyt vois sitten laitella ainakin kuvia. Tai ainakin niistä kerroista, kun kamera on ollut mukana ja olen jopa muistanut ottaa kuvatuksia.
Isommat likat kun oli haettu äidiltään, niin otimme suunnan minun kotipuoleen. Ensimmäisenä iltana olikin keli ja syönti kohillaan. Saaliina puoli ämpärillistä komeita assuja, joista osa savustettuna kuvassa. Muita kuviahan ei tietenkään tullut otettua.

 
näistä isoin oli 30cm


Samalla reissulla tein viispiikille taustalevyn, joka odottaakin tällä hetkellä seinälle ripustamista. Iltaisin oli mukava onkia ystäville tuoretta kalaa ruuaksi, vaikka kyllä niille vähän vanhempikin kelpaa...

kala-aterian nauttinut ystävä. Lapuan kuivamuonaa jälkkäriks...  Piikkimonnin odottelu Seuraavalla lomaviikolla olikin vuorossa sitten matka puuhamaahan ja Hämeenlinnassa vietetyn yön jälkeen metsästysmuseoon. Kotimatkalla olikin hyvä paikallistaa tietty lampi Hyvinkään lähellä.
Vaimon taiteellista näkökulmaa
Piikkimonnielis irtosikin minulle, Höpsölle ja Touholle (loppuperhe lekotteli viltillä eikä osallistunut onkimiseen). Touho ja Höpsö saivat lisäksi vielä ruutanatkin sillä tunnin pysähdyksellä. Siis tunti kävelymatkoineen.


Sitten sapuskaa huiviin ja kohti Jokelan suutareita. Jälleen uusi mesta meille. Sopivan näköisen lammen löydyttyä ei mennytkään montaa minuuttia, kun minulla oli uusi fongo ja Höpsöllä uusi elis hallussa.

Siinäpä se suurinpiirtein paitsi loman loppuhuipennus eli sprintti kalamaraton johon osallistuin Höpsön kanssa, mutta siitä piakkoin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan asiattomuuksien estämiseksi.