Sivut

torstai 24. lokakuuta 2013

SyyspäivitystäPikaista päivitystä syksyn kulumiseen.
Muutama lirkkireissu tullut tehtyä, kun nuo illat alkavat pimentyä jo hyvissä ajoin. Ehtii ihmisten aikaan vielä kotiinkin. Vaikka kalat ilmeisesti alkaisivat silloin vasta syömään paremmin, kun minä jo hipsin kotiapäin.

Ensimmäinen reissu suuntautui Tervasaareen, jossa riittikin uteliaita kyselemään, että mitäs teen...
Eräs kommentti oli, että saattaa niitä olla hölmömpiäkin harrastuksia.
Täplikset vallanneet rannat siellä tehokkaasti - oikein muita fisuja ei siellä näkynytkään. Pari kivisimppua onnistuin kuitenkin näkemään ja jopa koukuttamaankin.

lirkkisimppu ja tokkopa tuo
Toinen ja tällä hetkellä viimeisin lirkkireissu sijoittuikin lauttasaareen. Mukaan tulivat tällä kertaa vanhemmat likat.
Pikainen reissu tuotti minulle kivinilkan. Tytöt jäivät ilman pinnoja, koska kotiin lähtö tuli kohtuu pian, kun vesi tuli  saappaisiin laitetuista varmistusmuovipusseista läpi. Ei tahdo 7 ja 9 v saappaan varret riittää :(


ja taas ihan onneton kuva kivinilkasta


Hirvestyskausikin on polkaistu käyntiin. Ristikossa on ollut jo yksi mulli, mutta kun vasaa oltiin jahtaamassa, niin lupaa ei tullut etusormen koukistukselle. 15 metrin päähän elukka tuli tarjoamaan kylkeään. Kehtasi vielä pysähtyäkin siihen. No ehkä tapaamme myöhemmin syksyllä uudestaan...

Jokatapauksessa viime lauantaina pääsin itse testaamaan uutta tornia. Komeet näkymät ja ampuma-alaa riittää. Kylmä siellä tosin on. Päälle pitää laittaa kaikki mitä mahtuu ja loput tuulenpuoleiseen kainaloon :)
kireitä ja metsästysonnea myös :)

1 kommentti:

  1. kireitä ja jahtionnewa, joo toi Tervis on hywänä liejutokkopaikkana ollu menetetty jo parina kesänä, täplis rules

    VastaaPoista

Kaikki kommentit tarkastetaan asiattomuuksien estämiseksi.