Sivut

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Syystunnelmia ja uuden vuoden nollausta

On taas jäänyt syksyllä päivitykset vähiin. Kirjotellaan nyt sitten uuden vuoden kunniaksi vähän.
Jos ei muuten, niin saa ainakin vuosilistat nollattua.

AC Nappasko kävi marraskuun iltana lirkkireissulla. Saaliina kuvassa näkyvä kivisimppu. Minusta siinä ol harvinaisen hyvä väritys. Nousi mestoilta kivinilkkojakin ja kolmipiikkejä.Hirvet olivat loppusyksyn hävöksissä. Kovat sateet ja huonosti hakevat koirat, kun ei ole paras mahdollinen yhdistelmä.
Aikaa oli siis paistella passipaikalla makkaraa. Vaikka Helsingissä nykyisin asustelen, niin silti onnistuu vielä tervaskannon etsintä ja tulien teko litimärässä maastossa :)
Mikäs sen parempaa kuin notskimakkara ja termarista kahvit päälle...


Tunnelmia passipaikalta

Harakat hyppi silmille jahtivajan takana. Pitihän se kaivaa haulikko esille ja skeettipaukkuja makasiiniin. Hiippailin nurkalle ja siellähän ne herkuttelivat teurasjätteillä. Pomppasivat lentoon minut huomatessaan, mutta mosse sylki kaksi hauliparvea perään ja kaksi harakkaa tipahti tantereeseen. Laaki ja vainaa  :) Vielä tulee latausliike selkärangasta tai lihasmuistista. Mistä lie.Joulukuussa ei sitten lähdettykään kertaakaan hirvijahtiin, kun ei ollut elukoita. Seuran alue kuuluu talvehtimismestoihin, niin eiväthän ne tule sinne ennenkuin alkaa kunnon talvi. Sitä tässä on odoteltu, mutta kausi loppui tänä vuonna kesken.


Viimeinen kalastusreissu suuntautui tuohon kotirantaan 30.12, kun piti päästä testaamaan uutta hiilikuituonkivapaa, jonka pukki toi :)
No ei ollut kyllä kovin hyvä reissu vavan käyttöön vihkimiseen. Tuloksena nimittäin täydellinen mp.

No jokatapauksessa viime vuoden tulos oli 26 lajia. Ilman suurempia paineita ottamatta. 30 lajia pitäisi kyllä saada suht helposti kasaan, jos hieman enemmän panostaisi. 40 lajiin ei tämän hetkinen elämän tilanne anna tilaa tai siis aikaa. Sitten joskus...

Kalamaratonilla saatiin 20 lajia. Siitä on hyvä lähteä parantamaan. Etenkin nyt kun on kerran kisa vedetty läpi ja tietää mitä odottaa.Kaikille oikein hyvää ja lajirikasta uutta vuotta. Olkoot siimanne kireinä ja nouskoot haiku piipuistanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit tarkastetaan asiattomuuksien estämiseksi.